Raapustelenkin sitten huonolla suomenkielelläni. Ollaan taas Methvenissä, ja huomenna ehkä puikkaan Mt. Huttiin, viimeistä kertaa. Eilen käytiin kipuilemassa Elephant Rockilla toistamiseen, kuvia olisi mutta ne on edelleen Antin kamerasssa. Nilkkani tuntuukin jo toimivan ihan hyvin, ei pahemmin edes sattunut kun pannutti padille.

Aika Eteläsaaressa on loppumaisillaan. Ens viikon tiistaina tai keskiviikkona lähdetään varmaan ajeleen pohjoiseen. Mut eka tosiaan huomenna Mt. Huttiin, viikonloppuna, jos sää sallii, Mt. Cheesemaniin ja Craigieburniin, alkuviikosta uudestaan Templeen, ja sitten Arthus Passista 'västkusten':lle ja sieltä pohjoiseen.

Pohjoissaaresta ollaan jo löydetty muutama mielenkiintoinen turistikohde; "hot water beach" missä saa tehtyä itelleen pienen jakutsin kaivamalla kuopan hiekkarantaan (jopa 65 astetta lämmintä vetä). Toinen kohde on metsän faija (Father of the Forest) joku halkaisialtaan 5 metriä paksu puu. Niin ja sitten delfiinejä jos kerkeis bongaan jostain.

PS. Käytiin Hamdenissä maistamassa palkittuja ja kansainväliststi tunnuksen sanneita Fish n' Chipsejä.
163622.jpg

Hampdenin rannassa oli mahtava nähtävyys, yli 60 miljoonaa vuotta vanhoja kivipalleroita, jumalten marmorikuulat kuulemma. (etummainen Zeusin ja Aphroditen riitojen jäljiltä haljenneena)
163623.jpg