Nyt on jo pari hiihtopäivää takana ja paikalle on tullu läskikympin porukkaa. Perjantaina käytiin Artun kanssa hiihtämässä bäckäriltä fantom kuluar, piti olla hyvää lunta... Korppuahan sieltä löytyi. Seuraavaksi piti vähän leikkiä.
377574.jpg
Arttu pomppas kalliolta
377573.jpg
Antti miettii reunalla

Eilen käytiin sitten Saken kanssa Brusonissa hiihtämässä. Amerikan metsästä löytyi ihan hauskaa pätkää jonka jälkeen lähdettiin uhmaamaan Sembrancheriin laskua. Yläosa osoittautui ihan puhkisulaneeksi joten päädyyttiin uudelle vaihtoehtoiselle reitille. Alkuosa oli ihan jees.
377577.jpg
Sakke puikkaa

Parisataa metriä riitti lumenpeittoista kenttää. Seuraavaksi jouduttiin kapealle traversepolulle. Polulla oli vähäisesti lunta ja reilusti kiviä ja kantoja, hauskaa :)
Päästiin kuitenkin Sembrancheriin asti sukset jalassa. Loppupujottelu pelloilla oli oikein hauskaa vaikka lunta ei paljon ollutkaan. Puolisentoista tuntia meni yhteensä koko laskuun.
377576.jpg
Pellolla

Tänään tuli sitten hiihdettyä taas päivän rinteitä ja lopuksi kevätsohjoa Col de Minesiltä. Hauskaa ja pirun lämmintä. Huomiseksi on jo suunnitelmat. Katsotaan miten toteutuvat.