Viime torstaina siis taittui matka Luzerniin ja perjantai-aamuna Engelbergiin. Seuraksi lähtivät Jukka toimistolta, Paul Niksistä ja Jone Verbieristä. Late ja Sampsa olivat jo torstaina pääkallopaikalla.
Odotukset olivat kovat kun mittareissa oli puolen metrin lukemat uuden lumen kohdalla. Rinteeseen päästyä kuitenkin selvisi että Engelbergissäki ahkeroidaan saman tien sateen jälkeen eikä hirveesti neitseellistä lunta ollut havaittavissa. Perjantaina olikin vaikeuksia löytää motivaatiota lasketteluun vaikka vähän välein suksien alle osuikin oikein mukavaa pehmeetä. Lauantaina oli jo kivempaa kun odotukset eivät enää olleet niin korkealla, sen lisäksi niin pääsimme pilvien yläpuolelle auringonpaisteeseen. Niin sehän on  kiva silloin.

1369399.jpg
Paul lauantaina pilvien yläpuolella

Lauantai-iltana ajoinkin jo takaisin St Genikseen, seuranani Paul ja Jone. Jonella lähti lento Suomeen Sunnuntaina kolmen aikaan joten ehdimme aamupäivällä tutustumaan Geneven autonäyttelyyn. Joitain hienoja autoja oli,  ja tungos.

1369403.jpg
1369411.jpg
1369407.jpg
1369404.jpg
ei oltu yksin...

Iltapäivä sunnuntaina menikin mukavasti Genevessä palloilen. Pitkästä aikaa vapaapäivä kaupungilla oli oikein mukavaa. Paul lähti sitten illemmalla takaisin Chamoniksiin ja minä kohti seuraavaa työviikkoa.

Ulkona sataa vettä kaatamalla ja mitityttääkin paljonkohan lunta on tullut vuorille... Ensi viikonloppuna kuitenkin lennän kohti Helsinkiä joten alpit jäävät tauolle ainakin kahdeksi viikoksi. ..over and out..