Loma, on se mukavaa mutta liian nopeasti takana. Kaksi viikkoa meni, nopeasti. Työmoraali on taas huipussaan kun levänneenä loman jälkeen palaa toimistolle.

Verbierissä vapaapäivät taas vaihteeksi vierähti. Alkaa toi pekkamiehityskin olemaan kohdalaan Verttilässä. Mardi Gras tuli jälleen kerran hoidettua pois alta; hienot asut, baarihenkilökunta hoiti hommansa; ei valokuvia.

Hiihtämäänkin ehti, mainitsemisenarvoisia retkiä tällä kertaa ovat Ronja ja Valkoiset Housut.

Ronja on kivan näköinen töppyrä. Se näkyy suoraan kämpämme ikkunasta Chablesta. Sitä onkin tullut vilkaistua joka viikonloppuaamuna sitten joulukuun alkua. Tuli sitten vihdoinkin vaivauduttua sinne. Nyt voi paremmin mielin katsella nyppylää kun tietää miltä se näyttää lähempää.
1305747.jpg
sinistä ylös, punaista alas
1305743.jpg
uus hankinta, untsikka, on mainio
1305744.jpg
ronjan topissa
1305741.jpg
ja minä
1305746.jpg
tiki ja kari alkumetreillä matkalla alas

Euroopan päällä siis jyllää melkoinen korkeapaine tällä hetkellä ja aurinko on paahtanut pari viikkoa kirkkaalta taivaalta Verbierissä. Kaikkien lähimäkien muuttuessa kumparepelloiksi pitääkin keksiä uutta tekemistä. Retki valkoisten housujen majalle olikin ajankohtainen. Majalle mentiin leppoista tahtia, lähtö ylös ekoilla hisseillä ja perille pästiin noin neljän aikaan iltapäivällä. Matkalle mahtui muutama laskukäännös ja köysistöhutilointia jäätikön yli.
1305749.jpg
karihan se kärpäsenp**ka kuvassa on
1305751.jpg
aino varjon laidalla
1305752.jpg
jäätikön poikki
1305753.jpg
kamat kuivuu nopeasti auringossa majan katolla
1305754.jpg
puita kaminaan
1305756.jpg
pientä iltajumppaa ettei jalat jäykisty
1305757.jpg
koko kööri

mitä muuta vois kertoa? lunta kaipaisimme jo lisää tähän maailmankolkkaan. Sääkartat ei ihan heti mitään lupaa, ehkä ensi viikon puolella. Niitä seuraillen aika kuluu toimistolla. Työtkin hiljaa etenee, voin jo ylpeillä kokonaisella kuuden sivun tekstimäärällä diplomityössäni, ei enään paljoa puutu. jos olisi oikein näppärä niin voisi tähän blogiin virittää laskuri joka näyttäis vierekkäin toteutuneiden laskupäivien ja diplomityösivujen määrän. kumpikohan kasvaa nopeammin? suhde taitaa nyt olla luokkaa 1:6 sen kun sais 1:1 niin...