Vähän laiskasti on tullut päivitettyä blogia viime viikon aikana. Kaikenlaista on tapahtunut. Viime viikolla tuli hiihdettyä aika paljona ja yllätyksiäkin tuli, hyvän ja mukavan lumen muodossa.
Viime perjantaina tuli sitten käytyä Genevessä uudestaan., työhaastattelu CERN:issä ja lentokentältä nappasin tollasen Aino-tytön kyytiin Verbieriin. Launatain käytiin sitten tutustumassa rinteisiin ja hakemassa vähän tuntumaa tähän alppimeinkinkiin.

390669.jpg
Minä ja Aino La Zoumazin hississä

Eilen jatkettiin laskemisen merkeissä. Pilviseltä näytti aamulla ja suunnattiin Brusoniin sinkkilaskua metsässä mielessä. Yllätyksemme taivas repesi ja aurinko alkoi paistamaan. Suuntasimme skinimme ylämäkeen ja löytyikin mukavaa kurvailtavaa.

390685.jpg
Juhan tyylinäyte eilisestä

Tänään satoikin sitten reilummin ja vetenä aika ylös. Brusonissa päästiin kuitenkin lapsenmieleiseen iloittelumeininkiin. Päivän mittaan olosuhteet vaan paranivat kun lämpötila tippui ja lumisade vaan jatkui.

390690.jpg
Heikki tykittää hissilinjaa Brusonissa

Päivän päätteeksi päädyin läpimärkänä ja pikkaisen kylmissäni hiljaiseen afteriin Pubiin kolmen aikaan. Neljältä alkoikin jo väkeä valua baariin ja meininku muutui vähemmän koleaksi.
390691.jpg
390694.jpg
390697.jpg
390701.jpg
Afterimeinkinkiä

Huomiseksi taas luvassa lumisadetta... eiköhän taas päästä siivoushommiin