Satoi useampi paiva, ja tosiaan pideltiin sadetta bissetolkkien alla Dunedinissa.

Sateen jalkeenhan luonnollisesti vuoret ovat pullollaan lunta, joten suuntasimme pariksi paivaksi huttulaan hiihtamaan. Paasimme vasta-avatulle nyppylalle ja jonotimme hyisessa kelissa puolitoistatuntia toppihissin aukeamista. Vaiva palkittiin ja paasimme kuin paasimme ekaan hissiin ja korkkaamaan etela "South Face" seinan.

Mutta mita ihmetta, sehan on korppua, koko vuori oli suurinpiirtein taynna korppua, paikallista puuteria. Lumi oli vissiin tullut vetena ja reilun tuulen kanssa 80

No, saimme kuin saimmekin muutaman ihan ok mutkan kun nahtiin vahan vaivaa ja konyttiin takamaastoon, mutta jokatapauksessa aika kiwipuuteria.

Nyt odottelemme etta hissilippuprintteri saataisiin toimimaan. Tarkoituksenamme on viettaa pari yota Temple Basin nimisen clubfieldin lodgessa ylhaalla vuorilla. Vaistamatta joudumme varmaan tutustumaan muihinkin ihmisiin. Ainakin muutama piripolkkaa kuunteleva liftaustuttumme on tulossa paikanpaalle.

No hiihtoympariston pitaisi olla hyva, lunta sadella hiljalleen ja paikan kokki on kuulemma vegetaari ruokatottumuksiltaan, joten ruoka on varmaan muutakin kuin makkaroita ja rasvaa.

Seurailkaahan ja kommentoikaahan ahkerasti blogia ja ei muuta kuin ensiviikkoon