Eilen vietettiin lukioni luokkakokousta eli Gymnasiet Lärkan vuonna 1999 ylioppilaaksi kirjoittaneet kokoontuivat Bottalle. Skumppakokkarit, istuva buffa ja baarille. Viihdyin hyvin pilkkuun asti, mikä on aika harvinaista näinä päivinä. Luokkakaverit olivat aika lailla entisinään, jotkut keränneet hyvän elämänlaadun mukaansatuomaa lisäpainoa vyötärölle, useampi varustanut vasemman nimettömänsä sormuksella, muutama oli raskaana, mutta muuten semoja veijareita kun kahdeksan vuotta sitten. Hauskaa oli ja tuli jopa tutustuttua tyyppeihin joiden kanssa ei juurikaan ollut tekemisissä lukion aikana.
355007.jpg
hyvän näköistä,
355006.jpg
paremman näköistä :)

Vihdoinkin tuli talvi Helsinkiinkin, ulkona on lumisen valkoista ja pakkasta, jes, kohta pääsee murtsikoimaan. Lumisade herättikin haluni päästä rinteille ja onneksi lähdenkin jo reilun viikon päästä pitkästä aikaa taas Verbieriin. Snow-forecast.com kertookin että siellä pitäis dumppaa kohtapuolin, oujee.

Huomenna mennään harjoittelemaan piippereiden käyttöä, sitäkään kun ei ole vähän aikaan tullut tehtyä. Suunnataan siis Ainon, Timpin, Eeviksen ja Tuomaksen kanssa johonkin puistoon seiskan aikaan huomisiltana. Jos joku hinkuu mukaan niin soittele ihmeessä.